Program : Luni-Joi: 9:00 - 18:00 / Vineri: 9:00 - 14:00
  Contact : 0766.65.48.57

CHIRURGIA

Molarii de minte sunt frecvent „blocati”in maxilare. Ei sunt ultimii dinti care erup si adesea nu este destul loc pentru ei. Majoritatea oamenilor au 4 molari de minte, dar la pana la 10% din populatie lipseste unul sau mai multi. Acestia la eruptie provoaca o serie de probleme.

Inghesuirea:

Presiunea molarilor de minte este una dintre cauzele de inghesuire a dintilor frontali. Aceasta nu este singura cauza de inghesuire, dar se crede a fi un factor care contribuie semnificativ. Acest lucru este deosebit de important daca pacientul a fost supus unui tratament ortodontic.

Deteriorarea dintilor adiacenti:

Presiunea molarilor de minte, de asemenea, poate provoca deteriorarea dintilor adiacenti. Impactul alimentar între dinte şi molarul de minte poate cauza carii atât între ​​dinţi, dar şi provoaca pierderea de masa osoasa pe partea din spate a dintelui bun.

FATETELE sunt facute din material ceramic foarte rezistent, care, ca un beneficiu suplimentar, ajuta la intarirea dintilor. Fatetele pot fi folosite pentru a corecta culoarea dintilor, spaţii şi forme ciudate ale dintilor. În anumite situatii fatetele pot fi chiar folosite pentru a prelungi un dinte.

 

Ce sunt Implanturile Dentare?

Un implant dentar este o rădăcină de dinte artificial făcut din titan, pe care un medic dentist cu specializare in implantologie, il poate fixa usor in maxilar. Implanturile dentare sunt ideale pentru persoanele cu igiena orală buna, dar care si-au pierdut unul sau mai multi dinti. Poate că vă ascundeţi zambetul din cauza unor spaţii datorate lipsei dintilor. Poate că protezele nu sunt suficient de stabile. Poate ca aveti dificultati la masticatie. Avem o veste buna!
Implanturile dentare s-au dovedit a fi răspunsul la problemele dumneavoastra. Prin înlocuirea doar unui dinte, ele permit restaurarea unui zambet natural, îmbunătăţind confortul pacientului şi dandu-i încredere. Implanturile dentare sunt atât de naturale, ca aspect şi senzaţie, incat puteti uita ca ati pierdut vreodata un dinte.

Ce pot face implanturi dentare?

  •  Inlocuiesc unul sau mai multi dinti fara a afecta alti dinti
  • Sprijin pentru o punte şi elimina necesitatea unei proteze parţiale mobile.
  • Sistem de ancoraj pentru proteze, facandu-le mai sigure si confortabile.

Ce tratament implica?

Plasarea implanturilor se efectuează printr-o intervenţie chirurgicală simplă, sub anestezie locală. Dupa trecerea anesteziei, simptomele sunt similare cu cele dupa extractie, se poate simti un usor disconfort datorită proceselor normale de vindecare.

 

La clinica noastra, dna Dr. Enache Alina abordeaza o gama larga de tehnici si materiale, precum si tehnologie de ultima generatie, ceea ce o ajuta sa aiba rezultate optime in cel mai confortabil mod.