Cabinetul s-a redeschis!

Program : 09:00 - 20:00
  Contact : 0766.65.48.57

Despre noi

Despre Ekydent

Practica noastra se dedica stomatologiei fara durere, de calitate, la preturi cat mai accesibile, tinandu-va sanatosi si zambind cu incredere. Un zambet atractiv si increzator face toata diferenta din lume la cum te simti despre tine si cum alţii simt despre tine. Dacă sunteti mai puţin mulţumiţi de zambetul dumneavoastra, practica noastră dentara poate ajuta la corectarea problemelelor şi de a crea un zambet minunat. Ne ocupam de toate problemele comune dentare, dintii cariati şi rupti, nervii expusi si abcese, pierderea dintilor, sângerare şi gingii dureroase. Suntem o echipa de specialisti si realizam tratamente dentare complexe: chirurgie, implantologie, ortodontie, stomatologie infantila. Imbratisam evolutia tehnologiei, de aceea folosim aparatura si tehnici de ultima generatie, ceea ce ne ajuta sa obtinem rezultate optime in modul cel mai confortabil.

STERILIZAREA

Protejarea ambelor parti, atat a pacientilor cat si a personalului, este o prioritate pentru noi. Asiguram ca se iau toate masurile de protectie necesare pentru a va oferi un tratament stomatologic in conditii de siguranta maxima!

Programul nostru de lucru 

Luni – Vineri : 9:00 – 20:00
Tinem cont de programare, pentru ca tinem cont de timpul tau. In cazuri de urgenta, vom face toate eforturile pentru a gasi o modalitate rapida de a oferi ingrijire medicala pentru pacienti in durere.